februar 2013

Barnehage VS skole!

Hei folkens ! 

Beklager virkelig at jeg ikke har blogget på sykt lenge jeg lovet dere jo å blogge for fult men det er det at jeg har sykt mye å tenke på nå :( eller jeg har hatt mye å gjøre osv men nå er alt greit :) jeg sitter i timen nå :) så jeg er egentlig nødt til å følge med så vi blogges når jeg kommer hjem igjen ,

Mandag!

Hei folkens hva synes dere om blogge min nå ? er den ikke fin (?) jeg digger bloggen min noe sykt nå jeg sa at jeg skal blogge for fult igjen men det skjedde ikke før den ble ordna :) . Å det hva min kjære vennine cassandra som gjorde tusen takk cassie :) , nå sitter jeg i engelsk timen å ikke gjør noe siden vi har ikke lærer men vi fikk sånn delt ut sånne oppgaver om at vi skal finne nokke om native americans å vi skal fremføre det , så jeg ble på gruppe med Angelica å evelyn j å sussane :) . Koselige jenter opp i alt skole osv så skulle jeg spise mat å det skulle jeg aldri ha gjort med en gang jeg tok en bit av baguette så fikk jeg så vondt i fortanna mi :/ så jeg  ringte med en gang til tannlegen så jeg får håpe at jeg kommer inn dit snart vil ikke ha vondt . 

 

Jeg skulle egentlig bli med broren min å svigerinna mi til gjøvik i dag fordi jeg skulle hjelpe dem med ungene fordi dem skal i begravelse jeg vil bli med men jeg får det ikke til med skole/ Tanna mi Auu jeg vill ikke sitte i bilen å ha vondt :(. Men uansett nå er det snart lunsj jeg har ikke lyst på mat i det hele tatt men men hehe! 

Cassandra spurte meg om jeg klarer å holde på denne bloggen her da ? hmm haha jeg har hatt VELDIG MANGE blogger igjennom tidene hehe å jeg har slettet dem etter en tid fordi jeg har ikke funnet på hva jeg skal blogge om haha xD . Nei men jeg skal prøve å beholde denne bloggen her :) å jeg skal også begynne å blogge så godt jeg kan :) , vell jeg må vell samarbeide med gruppa mi nå så jeg kommer med update senere i dag ! 

Ha en fin dag folkens! <3


Swag :) 

theevelyn

theevelyn

19, Ålesund

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits