Tentamen i morra da!!!!

Hei folkens!!! 

Nå sitter jeg slapp å ser på at cassandra spiller Happy Feat 2 veldig artig spill mens jeg ikke kommer meg vekk i fra brett 14 på candy Crush veldig iritabelt men sånn er det bare. 

 

Åsså har jeg nemlig Norsk Tentamen i morra å jeg egentlig ikke skulle vært oppe nå men jeg må det fordi jeg for ikke sove eller jeg er ikke trøtt så jeg håper virkelig at når jeg legger meg etterpå at jeg klarer å sovne :)! , i morra så skal jeg være med verdens beste gutt så det gleder jeg meg til etter tentamen vi skal spise mat å bare kose oss <3. Så skal jeg også være med han i hele helga så det blir bare kjæreste kos <3 :) ! nei men nå skal jeg ta meg selv i nakken å bare legge meg til å sove godf til rette for vis ikke så klare jeg ikke å stå opp i morra :) så natta folkens:*
Én kommentar

Emilie-Therese ¢¾

25.04.2013 kl.08:07

Lykke til!

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits