Nerdenes søte hevn!

Hei peps <3

 


Jeg vet at jeg sa i går at jeg skal ha en blogg pause men jeg vil høre deres meninger om det (?) . Jeg sliter veldig mye med hva jeg skal blogge om jeg har også spurt dere om råd til å blogge eller teamer som dere vil at jeg skal blogge om så det er bare å slenge seg på :) !

I kveld skal jeg bare slappe av med film å bare chille :) . Men nå skal jeg se filmen nerdenes søte hevn Har noen sett den (?) 

 

 
 Meg & cassie =) legg igjen kommentar 

Én kommentar

Anna

07.04.2013 kl.14:54

Hei! Så flott blogg du har laget da. Du er veldig flink altså :-) Jeg brukte å blogge tidligere, men jeg fikk så mange dumme kommentarer at jeg sluttet å blogge. Men det må ikke skje med deg! Da vinner mobberne bare! Men har noe annet til deg. Det er sånn konkurranse hvor du kan vinne gratis energi drikke i et helt år. Jeg er helt addicted så er perfekt for meg og håper jeg vinner egentlig, men kanskje du har mer flaks?! :-D Prøv da vel!

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits