Onsdag 03.04.13

Hei Folkens !


 
I går natt så sovna ikke jeg før i sånn 3 tia så jeg hva helt dø når jeg sto opp i dag , men det gikk da greit men så hva jeg på skolen dem første fire timene men så kom det lunsj å jeg hva så SLUTEN å det  og jeg hadde ikke penger til mat å ingen hadde penger å låne meg da bare stakk jeg hjem til cassandra å laga meg mat å sovna på sofaen xD. Så våkna jeg så spurte cassandra om jeg ville bli med itl posten så da sa jeg ja  :) . 
gikk vi rundt moa osv så skal vi trene sånn i 6-7 tia :) så jeg måtte hjem til meg for å hente trenings klær så gikk jeg å cassie hjem til hun igjen å en ting jeg og cassandra vi sang barne sanger av alle slags filmer haha vi er barnslig vi vet det xD . Men nå skal jeg slappa av litt åsså øve til prøven jeg har i morra å gud som jeg gruer meg til den , sia det er en muntlig prøve å det liker jeg ikke :)) xD .men blogges :*


Ingen kommentarer

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits