Jeg har blitt ukas blogger :) Av Cassandra Fredriksen

Hei folkens :)!

Jeg har tydligvis blitt ukas blogger jeg har egentlig ikke blitt noen ting når det gjelder blogging så jeg ble veldig glad for at jeg fikk den sjansen til å bli det :) .Men faktisk så er jeg hos henne nå så nå skal vi en komedie film som vi DØR av :) haha XD. Jeg skal jo på skolen i morra så jeg får håpe at jeg klarer å sovne innen 2 :) vis jeg skal klare å stå opp men det klarer jeg helt sikkert :) . jeg skal overnatte med cassandra til Torsdag så det blir sikkelig kos da :) . 

 

Jeg har dessverre Muntlig prøve på torsdag så jeg må øve i hele mårra BLÆÆ vil ike , men er nød til det :) , Jeg har også blitt ferdig med å levere inn en oppgave som egentlig ikke skulle blitt levert inn før på fredag 23:15 så jeg synes jeg er kjempe flink når jeg har gjort det hehe . Nei men da sier jeg bare god natt til dere der ut Love <3!

 

I do that <3 :*Hihi tiden forandrer seg på det bilde der så har ikke jeg å han vært sammen lenge <3 ! 

2 kommentarer

Sigrid

03.04.2013 kl.00:16

Kjempe fin blogg!

- Jeg har linkrunde på bloggen min nå, så bare å melde seg på! :)

theevelyn

03.04.2013 kl.00:51

Sigrid: Takk :)

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits