Da skal jeg slappe av resten av kvelden !

Hei !

nå sitter jeg i stua til kjæresten min , men han her ikke her-.- han hva i sjøholt men han sendte mld når jeg kom inn å da sa han at han hva på vei det er vell en times tid siden det så jeg håper at han er her snart :*. meg å foreldra til marus ser på en film men jeg har ikke peling hva den heter men han robert pattorson er med å da synes jeg ikke at den er så bra fordi jeg liker han bare i twilight filmene så det er litt rart å se han normal å ikke likblek og rare øyner haha vet at det er en film men hallo han har spillt inn i mange filmer okei (?) . Men jeg fikk også vite noe av min kjære venn cassandra at Jacob (Taylor lathuner) og Bella (Kristin Stewart) er sammen på rett det ble jeg sikkelig glad for .

 

Fordi hun passer så mye bedre med han i filmen også jeg vet at hun hva sammen med edward i virkeligheten også men hun hva utro med en gammel direktør :S . Så satt jeg å cass å såg på hverandre å sa det hvorfor hva hun ikke utro med han taylor i stedenfor en gammal direktør ÆSJ!. Men jeg tror det er sånn dem får rollene i filmene dem må faktisk ligge med en sånn viktig mann for å komme inn en film . haha nei ikke vet jeg men jeg tror hvertfall det , Men Bella i aller første filmen i twilight så synes jeg hun er så stygg å rar å helt vesen også hun er ja .. dere hater meg sikkert for at jeg sier det haha xD. Jeg synes heller ikke at edward er pen heller jeg liker heller Jacob for han er jo helt perfekt haha :) . Off nei nå babler jeg bare i vei med twilight det skal jeg ikke gjøre fordi da får jeg filmene på hjernen igjen . 

Nei men tilbake til overskriften jeg skal bare slappe av i kveld med kjærsten min og kose meg kjempe masse med film og det men i morra så er det LØNN gud jeg gleder meg til det få penger som jeg kan bare putt i lomma å ikke tenke på noe annet enn å bare nyte å ha penger hihi . For før jeg flyttet ut så måtte jeg tenke på husleie å mat osv men nå kan jeg bare tenke på meg selv :D hihihi + jeg skal tatovere meg på TIRSDAG gud jeg gleder meg kjempe masse til det også :) . Nei men da for dere ha en fin kveld videre alle sammen der ute :*Vi blogges <3
Ingen kommentarer

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits