Barnesko.no

Hei folkens i dette innlegge her skal jeg skrive om barne sko så jeg håper virkelig at dere leser detta her:)! 

 

Jeg sitter å ser på alle salgs bilder å størreelser farger å fasonger på barnes sko , når jeg sitter å ser på det så vil jeg også bli barn igjen bare fordi skoene er så skjønne . Vis dere klikker inn på den linken her http://www.brandos.no. Så kommer dere til en siden som er fantastisk om bare barne sko det er en nett butkk om merke sko til barn hvor skjønt er ikke det det gjør vell ingeting om det er dyrt vell noen har råd til å kjøpe dyre sko til barna sine andre ikke . Men uansett jeg synes det er kjempe bra sted å kjøp sko til barn jeg har ikke barn selv men jeg har tante barn å jeg har veldig lyst til å kjøpe billige merke sko så går jeg alltid nett sider fordi det er så mye billigere enn butkker :), Men så gikk jeg inn på dinsko nett siden demes finner du her http://putfeetfirst.com det er sykt fine sko til barn der jeg blir bare helt måløs hvor fine skoene er ;) , det er jo alltid like artig å kjøpe sko til barn foreksempel når barne ditt er nødt til å få gå sko det er så søtt å kjøpe barne ditt sine første sko hun / han skal gå ,da er det viktig at det er sko med kavlitet å sikker å kjempe god såle så ikke barne får ubehag når han eller hun bruker det , for ingen foreldrer vil at barne dems skal gå med sko som ikke er så gode(?) . 

 

Det er jo bare ikke sko til småe barn det er også sko til barn som er 6-10 år foreksempel det er så mange fine sko at jeg har veldig lyst å kjøpe skoen til meg selv istedenfor tante ungene mine . Jeg elsker jo sko det er jo det beste som finnes i verden synes jeg , Men dere behøver ikke å gå inn på nett sider eller noe som helst dere kan vell gå på en butikk å bare se på så fine sko. vis dere søker på http://www.google.com så finner dere masse informasjon  vis dere vill ha dyre/billige barne sko til små barn til 1-4 å i fra 6-10 år dem skoa er så fine .  å ikke minst bilige sko med kvalitet hvem er det som vil kjøpe skoa til barna sine åsså blir dem ødelgat etter et par dager det vil mann ikke hehe . Men har kommer det noen bilder :) 

 

Er dem ikke så skjønne ? 

 

 

Convors barne sko er alltid like kule !

 

 

 

 

 

Kjempe fine sko .¨

 

Uggs til barn er så syk gode :) 

Vis dere går inn på http://google.com så søker dere på barnesko så kommer det flere hundre nett sider :) 

 

barnesko

Ingen kommentarer

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits