Kjære blogg lyst kom tilbake til meg !

Hei kjære lesere!

 

Nå er jeg helt uslit fordi jeg har nettopp vært på boddy pump med kjære Cassandra det hva kjempe godt å se henne igjen for det er sykt lenge siden jeg har sett henne <3. Men det hva kjempe koslig å være med henne! Hun tok noen bilder av meg å av oss to når vi hva på treninga , men jeg har dem ikke her hehe . Men vis dere stikker innom www.ladycassandra.blogg.no så kommer dere helt sikkert å se bildene . Jo hun skulle på trening når jeg hva der så sier hun skal du bli med så sa jeg ja hvorfor ikke . Jeg er en sånn jente at jeg er fornøyd med meg selv men så gikk jeg på vekta å da fant jeg ut at jeg veide 75 KILO for meg så er det SYKT mye så nå er jeg på slankeren å bare trene . Å kansje spise litt godteri annenhver helg eller noe , jeg skal Ned til 60-59 kilo så jeg har veldig lang vei å gå vis jeg skal nå måle mitt  håper virkelig at jeg klarer det da eller hva tror dere(?) har dere noen råd om slanking eller ? 

 

jeg verker i hele kroppen ååå guud det gjør vondt !!! men det føles godt senere da ! Men jeg har flytte til vika igjen :) det synes jeg er veldig delig fordi da er jeg nær skole og senter hehe , jo grunnen for at jeg flytter er fordi at leiligheten jeg leide hva bare ikke noe koslig plass å bo i fordi det hva kryp dyr over alt ÆSJ! + det hva dyrt så nå skal jeg bo gratis med broren min å svigerinna mi så nå blir det FOKUS på førekort! . wiiiiii håper jeg klarer det , Jeg gleder meg noe sykt på mandag for da  får jeg LØNN wiiiiiiii da skal jeg shoppe å kjøpe ting til meg selv for en gang skyld :) hehe det er veldig lenge siden det har skjedd så jeg kan ikke forklare med ord hvor godt det blir kansje jeg skal kjøpe meg en ny pc å tante ungene min få denne dataen .hmm ? eller bare shoppe KLÆR å SKO hehe <3 . 

Nei vet ikke jeg men men , nå skal jeg legge meg eller kansje prate litt med svigerinna mi før jeg gjør det ? jeg skulle egentlig på ski dag men så fant jeg ut at jeg skal på legen i morra :) . Så da slipper jeg det men vi blogges :*

 

 

Savner håre mitt:/ ( jeg har klippt meg kort) 
 

Ingen kommentarer

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits