Nei nei jeg ville ikke i dag !

Hei folkens! 

Nå sitter jeg å kjæresten min å ser på Tokoy drift jeg synes egentlig den filmen er kjedelig fordi jeg har sett den så mange ganger hehe , tilbake til det jeg har gjort i dag ( eller det jeg ikke ville) . Jeg hva så sliten i går fordi jeg hva på jobbe noe jeg ikke skulle egentlig fordi randi (sjefen min) hun ringte meg når jeg hva på skolen jeg hadde ikke kommet inn en gang så spurte hun meg om jeg kunne jobbe så sa jeg selvfølgelig ja så jeg måtte springe til buss stoppet for å ta bussen inn til langevågen så springe på jobb . Men jeg skulle også egentlig på skolen i dag men jeg klarte bokstavlig talt ikke når jeg kom hjem i går det hva rundt sånn i 8 tiden så  sovna jeg med en gang når jeg våkna så hva kl sånn 8 tror jeg så sto jeg opp så rundt meg å fant at det ikke så ut her inne så jeg bare gikk opp noe jeg ikke ville hehe . Så begynte jeg å rydde å etter det så stakk jeg i dusjen å bare sto der så sliten hva jeg etterpå!

 

Å når jeg satt meg ned så ble jeg bare så slapp å når jeg så på kl så hva kl 9:00 jeg skulle ta buss som gikk halv 11 for jeg begynner på sent på torsdager . Men så skulle jeg bare slappe av så sovna jeg å når jeg våkna så hva kl 12 . Så skulle stå opp men så sovna jeg igjen når jeg våkna da så hva kl 15:00 ja vet det så i dag har jeg bare slappet av men jeg hva helt elendig form . Jeg hadde pledd under dyna pluss jeg hadde varm vifta på fult styrke . Men nå går det litt bedere:) !Jeg skal på tannlegen i morra å etter det skal jeg forhåpentligvis dra på skolen å etter det så blir det vell en tur til svigerinna mi så etter det så drar jeg hjem til gutten min rundt 7 tia :) . 

"The Fast and the Furious: Tokyo Drift" desktop wallpaper (1024 x 768 pixels)

 

 

 

Men nå skal jeg forsette å se på filmen så vi blogges :*

Én kommentar

Stine

18.03.2013 kl.15:31

Kjære blogger. Vi har utviklet et nytt produkt for alle som sliter med gule tenner. Det er et tannblekingssett du kan bleke tennene dine med hjemme - som ikke bare virker kjempe bra, men som også er veldig billig. Faktisk skal du få det helt gratis! Og ikke bare det, de 500 første som takker ja til tilbudet vårt får også en gratis elektronisk tannbørste!!! Om du allerede har en kan du jo for eksempel gi den til en heldig leser i en blogg konkurranse! :-) Vi håper vi hører fra deg!

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits