Sorry at jeg har glemt dere folkens!

Hei bloggen :)!

 

Jeg bekalger veldig at jeg ikke har blogget i det siste men jeg har bare desverre vært på jobb i fra mandag av å til i dag jeg skulle egentlig ikke på jobb i dag men det er noe jeg må gjøre fordi jeg må forsørge meg selv noe ingen andre gjør :) . Men tilbake til hvorfor jeg ikke har blogget er fordi jeg er altfor sliten når jeg kommer hjem , som sånn i dag jeg er kjempe sliten jeg har hatt på meg pysjen nå å jeg ligger på sofaen med dyna på å bons , jeg klarer ingenting akkurat nå jeg vil ikke bevege meg i det hele tatt. Åsså plustelig nå så føler jeg meg ikke bra idet hele tatt :( hmm kansje jeg brygger på noe? :S men nå skal jeg gå i dvale med serien bons :) elsker den serien blogges:*
Én kommentar

Merethe

14.03.2013 kl.00:03

Kjære bloggger! Vi holder på med en spøreundersøkelse om bloggging. Alle som deltar i spøre undersøkelsen får et gave kort som premie for deltagelse. Kan du hjelpe oss? :-)

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits