Søndag !

God søndag alle sammen :) . Å herregud så fint være det er her ute :) når jeg ser ut så skinner sola når jeg ser sola så har jeg bare lyst til å gå ut å bare være ute i dag men det vil jeg ikke hehe fordi jeg orker ikke egentlig :) ,Jeg vil bare slappe av i dag med eller uten kjæresten min (?) vi har vært sammen i hele helga men har også fått lov til å dra ut til kompisene sine osv mens jeg har vært her å venta på han så han har ikke bare vært at med meg . Men uansett så vil jeg ikke gjøre noe stort i dag kansje stikke en tur bort til tanta til glenn marcus fordi jeg tenkte hun kunne klippe meg (?) vis hun gidder da jeg trenger seriøst en forandring på håret mitt jeg bare går i hår topp eller så bare har jeg det i hestehale å det er ikke noe fint til tider å jeg vil veldig gjerne ha det ned men det er for tykt å stort så jeg føler meg ikke komfortabel til å gjøre det xD . 

Men nå kom verdens beste kjæreste ned så da skal vi forsette se på Åndens makt :) blogges :*Et bilde av meg hehe :) når jeg kommer hjem så skal jeg ta litt bilder av meg selv kansje outfit ? hmm :) 

Ingen kommentarer

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits