Alt på en gang !

Hei folkens akkurat nå så sitter jeg å ser på oth å jeg har nettopp trena i en liten time det hva utrlolig godt sia jeg har vært i dårlig form i hele dag har hatt  vondt i hode mitt å ørene mine det begynnte å gå bort i 4 tiden :) . Å Det hva utrolig godt når jeg liksom har ligget i senga å bare døsa så er det utrolig godt å dra å trene :) , jeg skal hvertfall begynne med det 2-3 ganger i uken jeg skal ned i vekt nemlig :) håper hvertfall jeg fåt det til fordi jeg er avhening godteri å brus osv å det er ikke bra av og til kjøper jeg godteri i stedenfor mat liksom å det er ikke bra :) , så da skal det bli slutt på det for en stund hehe. Nå har jeg tenkt å stikke i dusjen ha på meg pysjams shortsen min å t-skjorta til kjæresen min <3:) . Så skal jeg slappe av til gutten min kommer en gang :) <3<3.

Én kommentar

Kristine

09.03.2013 kl.03:08

Hallo! Må bare si jeg synes bloggen din var veldig god. Jeg har btw akkurat deltatt i en konkurranse hvor man kan vinne et gavekort på 5000 kroner. La den som lenke siden jeg ikke har blogg. Du burde delta du og! Kanskje du har flaks og vinner? :-)

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits