Fått meg ps3 :)

Hei folkens!

Sorry for at jeg ikke har blogget i det siste men jeg har bare ikke vært opplagt til å blogge har ingenting med dere her på bloggen her å gjøre . Det er bare det at jeg er veldig sliten når jeg kommer  hjem i fra jobb :) , åsså har egentlig det blitt litt letter her i hos meg jeg har nemlig fått meg ps3 :) . Det er så utrolig godt å ha noe annet en pc som er på tv det tar jo opp at jeg ikke for blogget heller for da blir det helt fucka vis jeg driver å blogger å ser på noe annet :) , i dag så sto jeg opp kvart over 7 fordi jeg skulle på kl 8 :) men jeg heldigvis jobbet bare til kvart på 3 å når jeg kom hjem så hva verdens beste kjæreste her :) . Det eneste jeg å han har gjort er å være med vennene hans som er sikkelig komiske :) . men når dem dro så gikk jeg å han å la oss å sia da så har vi sovet men jeg er virkelig nødt til å vekke han fordi vi skal opp til å han så skal vi på butikken så skal vi hit igjen å se film :) så vi blogges ! 

2 kommentarer

Trine Lise

05.03.2013 kl.20:23

Kjære blogger! Vi vil gjerne gi deg et gavekort på 50 kroner hos CDON.com for å få høre hva du mener om netthandel. For å få gavekortet, må du gå inn på våre nettsider å registrere din interesse. Vi håper vi høre fra deg!

Tine - KONKURRANSE

07.03.2013 kl.03:52

Heisan! Må først si du har en dødskul blogg. Så ville jeg bare tipse deg om denne veldig kule konkurransen som er nå; du kan vinne så mye energidrikke du vil i et år. For meg er denne kjempe bra. Fordi jeg er helt avhengig av Redbull.

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits