Jess jeg fikk vilja mi !

Hei Bloggen! 

Som overskrifa sier jeg fikk vilja mi som vanlig hehe nei da . Men nå sitter jeg på romme til marcus å på macen hans <3 jeg har ikke peling hvor lenge han blir borte håper ikke at det blir veldig lenge da men som vanlig så blir det sikkert det :) . <3 han for bare kose seg med vennene sine han er bare 17 år gammel å jeg vil ikke på en måte stoppe han for å leve som sånn han vill :) det er han som bestemmer ossen han skal leve :) . Selvom om jeg skal overnatte så betyr ikke det at jeg og han skal være sammen hele tiden :) , men akkurat nå tenker jeg på om det skjer han noe vis det skjer han noe så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre .Men som vanlig så skal jeg krysse fingrene å be å håpe at det ikke skjer han noe som helst men jeg sa til han før han dro at han er nødt til å kjøre forsiktig for det er litt glatt ute:) . 

 

Så jeg skal bare nyte tiden å være alene til min kjære kommer hjem :) , jeg skal KOSE meg kjempe masse med frustrerte fruer :) så vi blogges :D 

Tumblr_mizbovwlkr1rkct4ho1_500_large

Ingen kommentarer

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits