Tror ikke jeg tør å være hjemme alene i natt XD

Haha , jepp jeg vet at jeg er veldig reddhare men er de

t noe jeg kan gjøre noe med ? nei det tror jeg ikke hehe xD , jeg er syk redd for å være alene i kveld jeg vet ikke hvorfor men jeg vil bare ikke være alene i natt det har jo gått veldig bra i det siste men når jeg har vært så mye hjemme så er jeg også på en måte lei av å være her jeg har ikke vært noen aen plasser en på jobb å skole så har jeg KUN vært hjemme det er kjempe koslig men ikke hele tiden å alene -.-.... Marcus skal være ute å kjøre i natt men det bryr jeg meg ikke noe om at han skal fordi jeg vil ikke være alene når jeg vet at det er ingen i huset vis det skal være noe :( .. Åsså jeg viste jo at jeg er nødt til å være alene når jeg flytter alene liksom hehe men det er veldig godt å være hos noen også :) vet ikke hvorfor men det er bare sånn :) . 

 

Akkurat nå så sitter jeg å hører på musikk :) åsså sitter jeg å kjeder meg snakka nettopp med gutten min å han sa vet ikke om jeg får lov til  være der i natt haha :) men men jeg håper det da :) hahaha! Vell eneste jeg skal gjøre er å kansje gå på bensinstasjonen å kjøpe meg litt godt før jeg skal begynne med Frustrerte fruer (?) eller skal jeg orke å gå hehe jeg gidder ikke å gå i det hele tatt guud jeg er lat i dag hehe kansje eneste gangene jeg går er vell sikkert når jeg skal til marcus i kveld/natt haha :) .  Han skal jo være ute i vika å kjøre moped men jeg er veldig redd for at han skal komme borte noe når han driver å kjører å sånt men det går som regel greit :), Men vis jeg er hos han så vet jeg at han kommer jeg å da behøver jeg ikke å bekymre meg i det hele tatt for han :) .. 

Jeg vet at han kjører forsiktig men jeg er veldig redd for at han skal bli på kjørt eller kansje miste styringa for det er han å et par styk til som skal kjøre å jeg er liv redd for om dem kan kjøre opp kapp osv .. Men akkurat nå er jeg redd for å være alene hjemme så er redd for at marcus skal komme borti noe . Jeg håper virkelig at jeg for lov til å overnatte med han da:D ! men da skal jeg sette på frustrte fruer :) 


Q: Hva skal dere i kveld ? 

Ingen kommentarer

theevelyn

theevelyn

Hei mitt navn er Evelyn marita fredriksen jeg er født i oslo men jeg bor i ålesund å går på skole:) . denne bloggen her kommer til å handle om alt egentlig å når du leser den så er det bare legge igjen en kommentar :) Jeg elsker deg Marcus<3<3.!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits